Velg en side

En god blind date – dette skal du vurdere!

Sett ikke forventningene til din homofile date alt for høyt. Prøv å ikke forvente den perfekte partneren helt fra starten. Husk på at du ikke kjenner denne personen enda og bare fordi dere er ble enige om å gå på en date betyr ikke det nødvendigvis at det er din livs kjærlighet du møter. Gå på date med idé om å ha det morsomt og lære en annen person å kjenne i stedet for å tenke for mye på om det er en potensiell partner. På den måten vil du sannsynligvis føle deg mer avslappet og samtalen vil bli mer flytende og behagelig. Og passer dere sammen føles det absolutt som at du har vunnet bonus hos Casino Winner.

Still åpne spørsmål til din blind date. Still spørsmål om personen, men ikke for personlige. Prøv å spørre åpne og engasjerende spørsmål i stedet for spørsmål som krever et «ja» eller «nei» svar, ingen har lyst til å få følelsen av å bli avhørt. Prøv å lære så mye som mulig om din date sin personlighet og livsstil. Er denne personen en som deler dine framtidsplaner, livstil og komplementerer personligheten din? Sjekk om du og daten din liker noen av de samme tingene eller muligens kunne daten presentere deg for noe som du kanskje alltid har ønsket å prøve. Her er en liste over spørsmål du kunne spørre om på en blind date:

  • Hva liker du å gjøre i helgene?
  • Hvor kunne du tenke deg å reise på ferie?
  • Hva er den beste boken du har lest?
  • Er du et dag eller et nattemenneske?
  • Hva i livet ditt er du stolt av?
  • Nyter du jobben din?
  • Har du et godt forhold til familien din?

Få ikke panikk under pinlig taushet. Bare fordi det oppstår taushet i samtalene betyr det ikke at øyeblikket er klønete og kleint! Det er helt normalt å bruke et par sekunder på å reflektere over situasjonen. Hvis du føler en pinlig taushet så sørg for at du har en backup liste med åpne spørsmål. Stillheten er antagelig mye kortere enn du tror den er.

Snakk om deg selv. Gi daten din et realistisk bilde av deg selv, livet ditt, din hverdag og interessene dine ellers. Daten din er her nettopp for å lære deg å kjenne. Du må ikke dominere samtalen, men du skal derimot uttrykke deg som du ville gjort det i typiske samtaler med venner, familie eller potensielle partnere. Finn en relasjon mellom daten din og deg selv.

Finn ut av om du vil se daten din igjen. Du skal ikke nevne noe om å møtes igjen, med mindre du virkelig mener det. Hvis du virkelig ikke føler noen tiltrekning så avslå høflig.