Velg en side

«Kristen dating handler om å finne en partner med det samme verdigrunnlag som en selv.»

De monogame verdiene som å elske en person i medgang og motgang er verdier det blir lagt vekt på i kristen dating. Homofil.no hjelper deg med å finne en homofil kristen partner som matcher deg i livsanskuelse, verdier og forventninger til livet.

Kristen dating

Hva betyr det å date en kristen?

Livssyn kommer i mange forskjellige former. Heriblant har et religiøst livssyn stor betydning for noen når det kommer til å lære andre å kjenne i en datingkontekst. Kristen dating handler om å finne en partner med det samme verdigrunnlag som en selv. Disse verdiene omfatter tro og overbevisning, samt det monogame ekteskapet.

Date en kristen: Sammen i tykt og tynt.
En av de mest grunnleggende faktorene for kristen dating er at man gjennom den kristne troen ofte har de samme forventningene til et framtidig parforhold. Som par står man sammen i tykt og tynt og hvis forelskelsen avtar eller hvis man er irritert på hverandre så avtar ikke kjærligheten.

På et seriøst datingnettsted som homofil.no får du mulighet for å finne en kristen partner utenfor din egen omgangskrets, som også er homofil, og som ønsker et langvarig og seriøst forhold basert på kristne verdier og forestillinger. Alle brukere må gjennom en personlighetstest hvor man blant annet angir sin personlige religiøse overbevisning samt hvilken religion man ønsker at en framtidige partner bør ha. På denne måten kan de matche deg med andre single som har de verdiene som du selv verdsetter.