Velg en side

Sommerhalvåret er virkelig romantikkens årstid, hvor kjærligheten ofte blomstrer om kapp med alt som spirer og gror ute i naturen. Været er godt og varmt, og kveldene er lyse og lange. Dette er med andre ord den perfekte anledningen til å ha et romantisk stevnemøte ute i det fri med din utkårede. Vi gir deg 5 tips til hvordan du kan gjøre stevnemøtet i hagen så romantisk som overhodet mulig.

Attraktivt uteområde

Først og fremst burde du bruke litt tid på å gjøre uteområdet attraktivt, for det vi har rundt oss er gjerne med på å sette standarden. Du kommer langt med noen vakre, velduftende blomster, og lyslenker kombinert med levende lys. Pynter du i tillegg en hagebue med klatrende roser, er stemningen for kvelden virkelig satt.
Pakk en piknikkurv med alt som faller i smak. Ost og kjeks, gjerne sammen med en god flaske vin, er alltid en klassisk vinner. Med litt frisk melon og søte jordbær inntil, og gjerne et mykt teppe du kan sitte på eller ha over deg når kvelden blir til natt, ligger alt til rette for et romantisk treff i hagen. Litt klassisk musikk i bakgrunnen – og du er i mål.

Kom nærmere hverandre med dype samtaler

Alt ligger nå til rette for et romantisk møte i hagen, hvor dere kan benytte dere av sjansen til å komme nærmere hverandre med de gode, dype samtalene. Bli bedre kjent, del historier og kjenn på gleden over å være sammen.

Hverdagen er som kjent ofte hektisk, og tiden går til plikter som kaller. Derfor er det fint å endelig kunne ta et avbrekk, og senke skuldrene. Nå kan tiden brukes på hverandre, og båndet kan styrkes. Det å pleie kjærligheten er viktig enten man har vært sammen lenge, eller om forholdet er nytt. Ingen forhold går av seg selv, det krever arbeid. Men arbeidet trenger ikke alltid å være hardt, det kan også bestå av romantiske kvelder som dette. Kvelder som gir så mye, og som man kan leve lenge på.

Kort oppsummert er våre 5 tips til et romantisk stevnemøte i hagen derfor:
1. Gjør uteområdet attraktivt
2. Fyll piknikkurven med godsaker som faller i smak
3. Ha litt klassisk musikk i bakgrunnen
4. Lys opp kvelden med lyslenker og levende lys
5. Kom nærmere hverandre med gode, dype samtaler

Nyt sommeren, og nyt hverandre!