Velg en side

Etterhvert som vi får spørsmål som gjentar seg, vil vi legge ut spørsmålene med svar på denne siden.

1. Hvor er det best å dra på bryllupsreise i USA? New York eller Las Vegas? Det er så mange fine steder i USA, kanskje man heller skal dra til Florida på rundreise? Eller et cruise?
Vet ikke, men i Las Vegas kan dere gifte dere. Det kan dere i NY også såklart, men Vegas er berømt, og beryktet, for kjappe giftemål (og påfølgende kjappe skillsmisser). Uansett er Vegas en by som bugner av severdigheter og aktiviterer, ddere finner garantert noe for enhver smak.

2. Har man rett på pappapermisjon hvis man er forelsket nok?
Neppe, men sjekk denne siden om pappaer og permisjoner for å være sikker. NAV har også mye info om foreldrepenger og pappapermisjoner, du kan også ringe NAV hvis du lurer på ting.

3. Finnes det firmaer som tilbyr bryllupsreiser i verdensrommet, eller ihvertfall i atmosfæren?
Nei, det gjør ikke det, ta en kikk på siden om romreiser her for å se hvor langt man har kommet med romturisme. Det er nok noen år til at man bare kan bestille seg en tur i rommet, men det kommer.

4. Klokker er fine pressanger til kjærester, kan dere tipse om noen gode klokker?
På klokkeviten.com finner du masse info om det, hvorfor ikke prøve å få tak i en Rolex til bursdagen? Men du trenger ikke kjøpe en dyr klokke, klokker i mellomklassen har ofte veldig god kvalitet og flott design.

5. Hva med Østeuropa, er Gdansk eller Praha romantiske steder? Andre steder anbefalt i Tsjekkia eller østeuropa?
Ja, karlsbroen i Praha er veldig romantisk, det er gamlebyen også. Praha har mye bra, men pass opp for valutasvindlere. Og sjekk været.

6. Hvor mye skal man sminke seg før en date? Jeg er redd for at jeg legger på for mye kosmetikk bare for å imponere.
På kosmetikkportalen.com får du tips om sminke, hår og kosmetikk. Vi anbefaler moderat med sminke på første date, du vil ikke skremme bort noen. og husk at det er den indre skjønnheten som teller, og har man ikke det så hjelper ikke all verdens sminke og pynt.

7. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gripe an det erotiske. Tips?
Prøv å gjør det som er naturlig og ikke la deg presse til sex. Hvis dere allerede innledet et seksuelt forhold med eller uten følelser, kan du få flere tips på nettet. Bare husk på å ta det med ro og prøv dere frem, rolig erotikk er ofte den mest spennende, selv om mange liker dyriske og ville sexøkter.