Velg en side

Mange vellykkede par møtes i dag gjennom blind dates. Kanskje har en av dine gode venner, en i familien eller en kollega satt deg opp på en blind date?

Blind dates kan være stressende fordi de medfører at man må tilbringe kvalitetstid med en fremmed person. Men hvis du sørger for at din blind date blir en suksess kan du kanskje ende opp med en god venn eller en partner for livet. Tanken om å gå på blind date med en som du aldri har møtt før kan for de fleste få nakkehårene til å reise seg. Det er mye som kan gå galt og med syv milliarder mennesker i verden kan det kanskje virke litt usannsynlig at denne personen er «den eneste ene». Men hvis man ser på det med optimistiske øyne får du faktisk sjansen til å møte en som du ellers ikke ville få sjansen for å møte – og mye kan skje når du minst venter det.

Det sies at man bruker mellom 90 sekunder til noen få minutter på å avgjøre om man er tiltrukket når man møter en ny person. Når man står det med sin nye date så viser det seg kanskje at de forventningene som man hadde før daten slett ikke tilsvarer virkeligheten. Vi har her noen gode tips som er verdt å ta med i betraktningen.